A-laget videre til 3.runde i NM

Så avanserte A-laget fra Norgesmesterskapets 2.runde etter en 2-0 seier mot Ullensaker/Kisa. Det var en spennende kamp der laget fra Jessheim tidvis såg sterkere ut men Bærum var farlige når de gikk i angrepp. Redaksjonen tør å si at Bærums store sønn Jan Aubert scorede årets mål da han fra midtbanen alene tog seg an 4-5 Ullensaker/Kisa spillere og chippet ballen i mål over en sjanseløs keeper. Vi gratulerer spillere og støtteapparat til avansementet.

Bærum SK er en forholdsvis liten klubb med en anstrengt økonomi etter forrige sesongs nedrykk fra OBOS-ligaen, med tilhørende bortfall av inntekter. Det å kunne få møte ett lag som faktisk trekker publikum og kan skape en fotballfest på Sandvika Stadion vil kunne være helt avgjørende for klubbens økonomiske resultat denne sesongen, og en mulighet til å dekke inn ett stort inntektstap fra 2015. Sist det var cup kamp mot et lag som trekket publikum var i 2010 da Stabæk kom på besøk.

Engasjement og tilknytning

Stabæk er som kjent, historisk sett vår hovedkonkurrent og vil kunne gi ett fint oppgjør (om de kommer seg forbi Sparta Sarpsborg), men fra ett inntektsperspektiv og for å kunne skape en virkelig fotballfest vil Vålerenga IF være vårt primære ønske. Bærum SK og VIF har en tett dialog og har de siste årene utvekslet spillere og ledere mellom seg: Juklerød, Nedrebø, Tandberg til VIF – Njie, Benmoussa, Alba, Iqbal til Bærum. Det hadde vart ekstra stas å kunne invitere VIF til Sandvika Stadion med Jukle, Boe og Tandberg i spissen eller nabo rivalen Stabæk. Dette hadde gitt gode inntekter samt en reel fotballfest på Sandvika Stadion!

Vi venter spent på oppsettet for 3.runde.

Unknown-1