A-laget: Treg start på høstjakta

Bærum SK A- Elverum Fotball A  1-2 (1-0)

Siste halvdel av sesongen sto for døren, med første motstander Elverum hjemme på Sandvika Stadion. Et lag vi tapte 2-0 for i vår. En vår som var rar for vår del. Vi slo de beste stort sett, mens vi tapte mot en rekke bunnlag. Ellers så skal det sies at det er jevnt i toppen av avd. 1. Ingen tog har passert stasjonen, men det er like før avgang.

Så skulle vi henge med i øvre sjikte, så burde 3 poeng tas på hjemmebane. Vi stilte stort sett mannsterke. Et lag ganske likt vårsesongen, da ingen nye har kommet inn.

Starten er mer enn lovende nok den. Vi fester tak og får etter 6 minutter frispark fra 16.2 meter. Den tar Mads Lyngen, og en lur variant betyr mål! 1-0 og det smaker fugl!

Etter skåringen så fortsetter vi med et visst grep og noen halvsjanser skapes. Mer gledelig var det at vi hadde defensiv kontroll. Bortelaget kom knapt til noen sjanser før pausen.

 

                                                                                   Ny omgang, ny kamp

 

Etter pausen så forandrer kampen karakter. I alle fall etter at Elverum utligner på straffe i det 61 minutt. For de skårer på den, og etter det så blir vi litt som redde gjess med jegere hakk i hæl. Vi mister initiativet vi hadde frem til da, og Elverum har mest ball. Med det kommer sjanser, og med det kommer det mål. 2-1 settes 10 minutter før slutt.

Det kjennes nok bittert, men samtidig så falt vi for mye etter at vi slapp inn utlingningsmålet kvarteret før. Så i en jevn kamp, mot en god motstander, så blir det slik. 2-1, 10 minutter igjen.

På de siste 10 så klarer vi ikke skape all verden. Helt på slutten flyttes mange oppe, men sett fra en god stream på landsbygda i Maryland, så skal det sies at Elverum nok var nærmere skåring enn oss.

Så det ender 2-1 og fangsten ble ikke som håpet. Heldigvis er høsten lang, serien jevn og vi har vist perioder der vi er best mot de andre gode. Det gjelder å være mer effektiv foran mål og stabilisere toppnivået.

 

Neste kamp er mot borte mot Fredrikstad lørdag 18 august kl 1800