A-laget: Tett kamp endte med tap

Grorud A- Bærum SK A 2-1 (2-0)

Kom mai du skjønne milde, er erstattet med kom mai du sure kalde med tett kampprogram. Vi har heldigvis folk på vei tilbake, men vi startet likt som mot Follo med ett unntak (Rogulj inn for Chima).

Tregt ut av startblokka!

Kampen derimot startet vi ikke på samme vis som vertene Grorud. En trend i år er treg start, så også i dag. Hjemmelaget tar ledelsen før vaffelen er spist. Deres meget gode spiss setter inn 1-0 etter en fin kontring på høyre side.

10 minutter senere er vi repene igjen. Samme spiss, som for ordens skyld heter Oliver Valaker Edvarsen, kopierer prestasjonen som han gjorde innledningsvis. 2-0 etter litt under kvarteret spilt.

Vi klarer å demre opp defensivt etter det, men 1.omgang er svak begge veier. Når dommer blåser for pause, så er det lite å si på at Grorud leder 2-0.

Bedring, men ikke bra nok

Vi håpet på en tidlig goal i 2.omgang for å tenne håp og starte motoren. Det skjer! Rett nok er det spilt 13 minutter av 2.omgang, men kaptein Slemdal tar ansvar, slik vi har sett gang på gang før. På hodet og håpets lykter er tent med 2-1 og en god halvtime igjen.

Vi er bedre enn i 1-omgang, men det sier mer om hva vi ikke fikk til da. For det som skjer er i beste fall ok. Så noen halvsjanser på skudd og innlegg blir det, men vi klarer ikke etablere noe press.

Så det ender med 1-2 tap, mot et ballbesittende Grorud.

Det finnes lyspunkter

For Daniel Berg kommer innpå etter langt skadeavbrekk. Alle vi Gule vet hvor viktig han er, og vi håper dette var første lille skritt på vei til en lang sesong!

Videre så er det i innledningen av sesongen noe forståelig at det «kladder». Som Jan-Derek uttalte til Budstikka etter kampen «Det er ok å gjøre feil, bare vi ikke gjentar de«.

Så til neste kamp mot Kjelsås blir det spennende å se hvordan vi angriper kampen. Kjelsås borte (11 mai kl 1600) er en av årets vanskeligste kamper!

De tørre kampfakta:

Grorud A- Bærum SK A 2-1 (2-0)

Mål: 1-0 Grorud 3 min 2-0 Grorud 14 min 2-1 Lars Slemdal 58 min

Laget: Midtgaarden-Nilsen-Kiil Olsen- Slemdak (K)-Attila-Håskjold- Aubert- Rogulj-Kidane-Rønning-Sinyan

Bytter: Sørensen inn for Rønning 46 min, Lyngbø inn for Nilsen 50 min, Berg inn for Aubert 72 min

Gule kort: Kidane og Håskjold

Tilskuere: Ca 105 stk.