A-laget: På cruisekontroll i 85 minutter

Bærum SK A- Drøbak/Frogn A    2-1   (1-0)

Så er jakten på Kongepokalen i gang!

Cupkamper lever sine egne liv, noe de rundt 100 tilskuerne fikk oppleve i dag og! Vi er på fra starten av kampen, og på vår første store sjanse så blir Jon R revet ned alene med keeper. Rødt kort og frispark til oss fra ca 17 meter. Selv om ikke frisparket går i mål, så betød det røde kortet at vi møtte ett enda mer baktungt bortelag.

Så de lar oss få trille. Tidvis finner vi rom, noen ganger store hull. På tribunen så sitter vi med følelsen at det kun er spørsmål om tid før vi tar ledelsen.

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. To store muligheter senere så skårer vårt eget produkt Jon R. Det etter et langt innlegg fra Jan A, der keeper streker seg litt for langt skal det vise seg. For han får ikke kontroll på ballen og som Ian Rush så er «Jon Kanon» på rett sted til rett tid:  1-0 og gul ledelse!

Rett før pause så kan vi øke ledelsen, men Erblin får ikke plassert ballen bak keeper. Som får en semi-revansje med en god enhåndsredning!

Ball på offensiv halvdel.

Så 1-0, en mann mer på banen og tid for pølse!

 

Ikke bedre enn vi må, så elendig

Vi starter 2.omgang med et helt ok balltempo. Vi gjør sjelden mer enn vi må, det holder frem til selve avslutningen. Er (mangel på) den som skiller oss fra å øke ledelsen. Vel vel, det tar litt tid, men målet kommer. Signert Erblin L i det 62 minutt. En vakker «stikker» igjennom forsvaret servert av Daniel B. Denne gang gjør Erblin L ingen feil og 2-0.  Så da kan vi vel puste ut?

Dessverre er det ikke bare vi, som i tilskuerne, som gjør det. Det blir noe daft og labert utpå der. Frusterte DFI-supportere serverer gloser til alle som er innenfor 3 km radius. Også våre gule får kjeft for kjedelig spill. Akkurat det kan jeg skjønne. Vi vil ikke gå fremover noen gang. I alle fall altfor sjelden for en hallusinerende skribent som mellom hostekulene forsøker å få med seg essensen i kampen.

Man kan tydeligvis være syk, se trippelt, savne varm kakao og allikevel få grundig med seg det som skjer den siste halvdelen.  Jeg talte ca 100 tilskuere, og på dette tidspunktet så sov vel omtrent 20 stykk!

Vi førte kampen i 85 minutter

Så rødkledde DFI får ikke til noe. Mest fordi de ikke har troa. Det er før vi gir dem en gratispakke. Sofus R bruker vel mange touch, ballen blir snappet opp og målet står tomt. Så da er det plutselig dukket for drama.

Jeg vet ikke hvilken metafor jeg burde bruke, men vi er tannløse, litt paniske og uten struktur når vi har ball fra 85 minutt og inn. DFI er farlig frempå og kun en blokk fra Ola SM hindrer uavgjort. Jeg ser på klokka, frykter 5 tilleggsminutter, forventer minst 4, men dommeren kjenner kulda sige inn i vindkast og blåser av etter 3 på overtid.

Så vi vinner 2-1. Er videre, og får brukt en del spillere. Vi har god kontroll lenge, men måten vi avslutter kampen på burde medføre at samtlige burde ta seg en ekstra runde rundt Kalvøya.

De tørre kampfakta:

Bærum SK- Drøbak/Frogn  2-1  (1-0)

MÅL:    1-0 Jon R 23 min

2-0 Erblin L 62 min

2-1 Grønli

 

Kort:  Altfor mange. Izmar-Daniel B og Ola SM på oss

Rødt kort på Vågan hos gjestene

Tilskuere:   Ca 100, som tidvis fikk seg en høneblund