A-laget: Mange mål, enda flere personlige feil!

Skeid A- Bærum A  5-3 (3-2)

Vi har hatt fin flyt i det siste, med flere seiere. Der den siste «vinsten» hjemme mot Raufoss (2-1) var den sterkeste med flere av våre unge fra start. I dag satser vi på mer rutine.

Innledningen av kampen er jevn, antagelig er vi Gule hakket bedre. I alle fall om man har på seg gule solbriller i dagens herlige solskinn. At det etter hvert ikke ble så blendende spill kommer vi tidsnok tilbake til.

Jevnt tidlig

For som nevnt, vi starter til godkjent. Optimismen sprer seg også når vi skårer kampens første mål. Det vil si, det er hjemmelaget som skårer, men i eget bur fra en dødball. Vi tar imot og leder 1-0.

Dessverre for oss så kommer Skeid kjapt tilbake i målprotokollen da vi serverer på sølvfat. 1-1. Det står seg ikke lenge, dessverre. For 2-1 kommer på en korrekt idømt straffe etter at vi taper ball lavt på egen halvdel. Der og da hadde vi tatt 2-1 feil vei til pausen, men Skeid får nok en skåring av oss. Denne gang servert på gullfat med tilbehør. Det starter med en fatal pasning i bakre firer som Tavakolli snapper og ser keeper står langt ute. En vakker avslutning, men angrepet mot forsvar er som Jekyll og Hyde.

Stram linje defensivt

Optimismen som var forsvinner i takt med plussgradene. Da er det godt Bærumspiller nummer 1, Jan Aubert stepper opp. Etter en corner kommer ballen på 16meter og han bruker god gammal innside for å avslutte. Det holder i massevis og vi reduserer til 3-2. Som står seg til pause.

Vi gjør ingen bytter i pausen.

Så starter vi attpåtil med ballen i 2.omgang. Innledning er lik som i 1.omgang. Solid!

Dessverre så gir vi bort håp, kamp og ønske om poeng med for mange feil bakover. Det som må ha vært en misforståelse på en offsidesituasjon medfører at en Skeid-spiller kommer alene med Sondre og avslutter med en lekker lobb. 4-2, 30 minutter igjen.

Så gikk Skeid ifra!

Nå virker det ikke som vi verken tror eller vil. Det er halvveis, og fra benken gjøres bytter.

Kampbildet nå er at vi forsøker, men finner ikke helt ut av angrepsspillet. Så tiden går, og ting blir enda tøffere når Skeid får sitt andre straffespark (også korrekt) med drøye 20 minutter igjen å spille. Den settes også i mål, og på 5-2 så kunne nesten jeg spilt.

Men da hadde vel Tom Nordlie kjefta på meg for det og! (fikk også kjeft i pausen av å spørre om han også skulle på premierefesten til et program- Alt for laget- vi begge er med i. Forstå det den som kan?).

Mikkel Fodstad kommer innpå på slutten og får sin andre smak av A-fotball. Helt på tampen så reduserer Erblin til 5-3 etter at han gjør arbeidet selv. For øvrig skal Erblin ha skryt for å jobbe kampen igjennom.

Det ender med tap 3-5. Vi fikk servert mange mål og morsomme situasjoner. Så får vi satse på at vi luker bort feilene til neste og siste kamp.

Håkon Øverby med sin første kamp fra start!
Redaksjonen gratulerer!

Vi får håpe det er et engangstilfelle og at vi avslutter med stil hjemme mot Follo 21 oktober kl 1300

Dagens 11er:

Bytter:  Mads Hasle inn for Håkon Øverby i 73.min

Mikkel Fodstad inn for Moses Mawa i 83.min

Mål:    1-0 Bærum   selvmål  i 24 min

1-1  Skeid     Godoy  i 29 min

2-1  Skeid      Tavakoli i 43 min

3-1 Skeid       Tavakoli i 44 min

3-2 Bærum     Jan Aubert i 45 min

4-2 Skeid       Godoy i 60 min

5-2 Skeid       Tavakoli i 72 min

5-3 Bærum     Erblin Llullaku i 93 min

Kort:  Ali Iqbal (sitt femte. Må stå over i siste kamp).

Simen Lyngbø (mens han varmet opp langs siden).