A-laget: Fortjent avansement i cupen!

Bærum SK A- Notodden A 2-1 (1-1)

Etter å ha slått ut Follo og byråkratiet som fulgte, så kunne vi ha gleden over å være verter for OBOS-liga laget Notodden. Et lag som har fått en skuffende start i nivået over oss.

Vi for vår del er i flyten, så vi Gule var optimister foran dagens kamp som var 2.runde i Norgesmesterskapet!

Vi hadde (barne)-trua før kampstart!

Den sedvanlige kalddusjen

En av tingene vi har slitt med er svak start på kampen. I alle fall at vi havner tidlig i «høllet» rent resultatmessig. For jeg føler ikke at selve prestasjonen er svak, men på sin første sjanse så skårer Notodden. En corner blir slått inn, og Salasiwa er like alene på ballen som Teresa May er i Underhuset! Da er saken enklere enn å finne løsning på Brexit, så 0-1 til bortelaget.

Notodden tok ledelsen tidlig.

Kanskje i motsetning til nevnte statsminister, så slår vi tilbake. Om ikke med en gang på resultattavla, så i spillet. For vi gir slettes ikke opp, vi er som den Sorte Ridderen i «The Holy Grail». Alt er bare et lite kjøttsår.

Som vi definitivt ikke får noe større blødning av, for vi utligner på en vakker prestasjon fra Daniel Berg (som nå har 152 kamper og ble velfortjent satt pris på før kampen). Fra siden vender han om, lader skuddfoten og sender den ned i motsatt hjørnet! Til jubel for de rundt 150 fremmøte!

Begge lag skaper noen halvsjanser, men det ebber ut med 1-1 til halvtid. Et resultat som i grunn gir et riktig bilde på de første 45.minuttene.

Fest på og utenfor stadion!

2.omgang er verdt inngangspengene, for drama blir det. Et antagelig storlag hjemme i neste runde ligger i premiepotten, og gutta viser inspirerende vilje til å løpe og jobbe for hverandre. Det ble nok lagt ned noen Sentrumsløp i denne kampen.

Notodden får trille ball utover omgangen, men de er sjelden på de virkelige farlige visittene. Dog så skal de kloke fotballhoder ha det til at alle lag alltid kommer til noen sjanser i løpet av en kamp. I alle fall er det tilfelle i dag. For med ca kvarteret igjen så har Notodden sine to største muligheter i denne omgangen. Først på et godt plassert skudd, som Sondre må strekke seg så langt han kan for å få fingertuppene på. Vi Gule på tribunen er glad det er gode gener i Midtgaarden-familien.

Påfølgende corner slås kort og bortelaget header den like over fra kort hold. Så akkurat nå så både himmelen og utfallet noe mørkt ut fra Gult synspunkt.

Med god støtte fra G06 på tribunen og et mannskor + korpsmusikken som spilte opp under åpningen av Sandvika Fjordpark, så orker vi en sluttspurt. Vi kjemper oss tilbake og er nære når Martin Berg header i stolpen på en dødball. Det lå både regndråper og mål i lufta nå, samt et snev av vaffel-lukt fra kiosken i den nyåpna Sandvika Fjordpark!

Vi kom oss fri på kantene!

Når vi passerer de spilte 90, så forbereder de fleste seg på å droppe hjem til trekningen i Vikinglotto. Så lenge man har strøm nok på telefonen, så kommer jo Hamar igjennom til alle med en millionærdrøm.

For vår del så gjør innlegget fra Daniel Berg til Chima på overtid, at vår cupdrøm lever videre! Dette var Chima sin første Gule skåring, og timingen kunne ikke vært bedre! 2-1 i det 92.minutt.

Skribenten er usikker på dommeren har levert inn «gullrekka», men etter 4 minutter på overtid så blåser hun av. Så vi vinner kampen. Fortjent sett under ett, og samtidig godt vi slipper 2*15 minutter ekstra!

God stemning etterpå 😉

Oppsummeringens time

Bærum SK A- Notodden A 2-1 (1-1)


Mål: 0-1 Michael Ledger (5), 1-1 Daniel Berg (23), 2-1 Vincent Joseph-Ifejilika (90).


Gult kort: Lars Slemdal, Jan Aubert, Bærum. Paul Robson, Notodden

Laget: Sondre Midtgarden – Simen Lyngbø, Aron Olsen, Lars Slemdal, Mark Markus – Daniel Berg, Jan Aubert, Martin André Berg, Adonai Kidane (Jon Rønning fra 75 min.) – Kristoffer Sørensen (Emanuel Kot Chol Tafesse fra 60 min.), Vincent Joseph-Ifejilika.


Tilskuere: Ca 150 som burde ta turen innom i neste kamp!

Neste runde blir på Sandvika Stadion onsdag 19.juni