A-laget: Festfotball i første omgang!

Bærum SK- Grorul IL  4-0 (4-0)

Vi kom fra en sterk borteseier etter en god 2.omgang mot Finnsnes sist helg. I dag ble kampen helt motsatt.

 

Dagens motstander var Grorud, et lag vi ikke har møtt i en obligatorisk kamp før. De har tidligere Bærumspiller Mohammed Mahnin på laget, og alle vi som husker noen år tilbake vet hvilken ballartist og pasningslegger han er. For det er slik Grorud spiller, de er gode med ball og det går fort med kula. Vel og merke når de får det til.

I dag var ikke en slik dag. For selv om de første 10 minuttene er av ymse kvalitet fra begge lag, så tar vi mer og mer over. Grorud legger seg lavt, slik at vi kan føre ball til midten og noen meter over før et lite press kommer. Så vi får holde ball, triller og finner hverandre jo mer 1.omgang skrider frem.

 

                                                       Vi brukte slegge på ketsjupflaska!

 

Samtidig vinner vi ballen høyt oppe på banen og får muligheter også av det. Kombinasjonen av dette gjør at ketsjupflaska med muligheter til slutt virkelig gir uttelling og mer til. Etter rundt 28 minutter er vi farlige og keeper på Grorud gir retur på et skudd. Der er Jan Aubert og hamrer inn 1-0. Til stor jubel som vi kan se her:

1-o til oss etter skudd fra Jan Aubert

Det virker som skåringen gir gutta en sterkere effekt enn lepomaden til Therese Johaug, for vi spiller med selvtillit og krefter. Det takles med styrke, vi finner hverandre i blinde og løpene kommer som det skulle vært «slipp» på den seneste Iphonen.

Mål nummer to er til tross for beskrivelsen over, av et helt annet kaliber. Det er frispark fra 40.43 meter. Ved egen bank så slår Daniel Berg knallhardt inn. Så hardt at den går igjennom alt og alle. Til og med keeper, og finner veien til nettmaskene på motsatt side. 2-0 etter 33 minutter.

2-o ved Daniel Berg som er et sted inne i klynga her

Kun minuttet etterpå så punkterer vi kampen når et innlegg blir bokset av en utrustende keeper, men symptomatisk for dagen går den i ryggen til en egen spiller og i mål. 3-0, game set and match etter 35 minutter.

Gledelig nok så fortsetter vi å male på og dagens peneste lagmål er signert Jan Aubert nok en gang. Det er mange som kan fortjent nevnes nå, men ingen nevnt, ingen glemt. Det er klikk-klakk og Jan er som alt nevnt sistemann på ballen.

4-0 etter at vi spiller oss gradvis opp i 1.omgang og avslutter det hele med fin festfotball!

Moses og gjengen leverte sakene i 1.omgang

 

                                                                  Mer avventende i 2.omgang

 

Disse tre herrene kan være fornøyde med 1.omgang!

Om 1.omgang var oppe blant årsbeste, så er 2.omgang en helt middels affære. Så vi lever totalt sett med hva vi leverer av prestasjoner kampen sett under ett. Samtidig så skal Grorud få fortjent tommel opp for innsats og vilje når de selv forsøker å skape muligheter i 2.omgang!

Vi ligger mer defensivt, avventer kontringsmulighetene som kommer og har godkjent kontroll i bakre firer+keeper.

Selv om jeg ikke sovna i 2.omgang, så er det lite å skrive om fra den. For det ble en transportetappe. Vi legger oss lavere, Grorud får ha mer ball, men skaper allikevel sjelden noe som skremmer de rundt 150 på tribunen. Vi gjør noen bytter og unngår skader, og det kommer godt med.

Grorud fikk ha mer ball i 2.omgang, mens vi…

 

…kom på kontringer. Dessverre endte 2.omgang målløst

Neste kamp er borte mot Kjelsås 10 juni kl 1600

De tørre kampfakta:

1-0 Jan Aubert 28 minutter

2-0 Daniel Berg 33 minutter

3-0 Selvmål 35 minutter

4-0 Jan Aubert 43 minutter

Bytter:           Dizdar inn for Moe i det 76.minutt

Hasle inn for Kot i det 80.minutt

Øverby inn for Mawa i det 86.minutt

 

Gult kort:     Ali Iqbal i det 37 minutt (hans tredje og må da sone karantene mot Kjelsås neste hel

Tilskuere:    Ca 150 fornøyde fjes