A-laget: En helt grei gjennomkjøring

Bærum SK A- Ørn Horten A  2-2  (2-0)

Det nærmer seg siste halvdel på sesongen. Gutta har vært i gang en ukes tid, og i dag skulle man måle krefter med topplaget i 3divisjon, avd 3: Ørn Horten.

Vi gikk høyt ut og presset. Det får vi betalt når Daniel Berg vinner ballen høyt, finter seg forbi og kommer alene med keeper. Forfriskende iskaldt så setter han inn 1-0 før de fleste har rukket å ta mer enn en slurk av cola/vann. Lovende start.

Dog skal det vise seg at Ørn Horten er et solid lag. De kommer tilbake og kampen jevner seg ut. Begge lag får en del dødballer, men det positive her får vel være at vi har god kontroll på de defensive dødballene. På våre egne cornere er vi sjelden farlig frempå. Det skal og nevnes at en håndfull slås ut før noen i det hele tatt har mulighet for å gjøre noe ut av de.

Midtveis i 1.omgang så mister vi ballen på egen halvdel. Som burde/kunne resultert i noe, men spissen til Ørn er tydeligvis i feriemodus. Være seg Machu Picchu eller mer i det sydlandske lavlandet. Så de brennes gang på gang.

Ørn presset oss utover kampen. Det resulterte i spesielt en stygg ballmist på midten.

Det ser ut til å stå 1-0 til oss før pause. Det er da keeperen til Ørn gir oss en gratismulighet. Han står langt ute, slår en dårlig pasning som havner hos Daniel Berg igjen. Nå er avstanden ca 40 meter, men Daniel har to Autostrada og en mongolsk steppe med plass. Da kan det ikke gå feil og ballen ruller inn til 2-0.

Daniel Berg med begge våre mål i dag.

 

                                                                     Vår tur til å være halvveis

 

Skribenten mener Ørn produserte nok i 1.omgang til å skåre. Dog uten og lykkes. Hellet snur tidlig i 2.omgang. De får frispark fra 17meter og den slås hardt ned i stolpen for Sofus Rasmussen. I den grad man spiller på resultat i treningskamper, så er håpet tent.

Frisparket som resulterte i…

…dette! 2-1

Så kommer vi til den perioden i kampen med mest underholdning, men marerittaktig for alle trenere med defensive fibre. For begge lag spiller god overgangsfotball. Det er kun «feriekondis» hos spissene som hindrer at de er på rett sted til rett tid foran mål. Oppbygningen er god, men om man ikke har stjålet fotballskoene til Yao Ming, så er ballen noen centimeter for lang.

Vi kunne/burde økt, og Ørn burde utlignet. Dessverre for oss så kommer utligningen til slutt. Først et skudd, så kommer returen. Der er en brunkledd først og fra 0.02 cm unna målstreken så er utligningen et faktum.

Ca halvspilt i hver omgang er det vannpause. Vi gjør enda flere bytter og fra speakerplass håper jeg vi også får til noe mer.

Som vi i og for seg gjør. Vi skaper et visst trykk, men de store sjansene kommer først på slutten. Uten at de medfører mål.

Så 2-2 en uke før vi tar i mot Elverum. Dette var en kamp på det jevne. Skulle det være noe vi kan savne, så er det mer råskap fra spissene og at vi får oftere høyere balltempo.

 

Skribenten håper mange tar turen til Sandvika Stadion kommende lørdag 11 august kl 1600 når vi tar imot Elverum. Selv er jeg langt inne i Virginia med Jr Bredde, men skal se om kampen kan hostes opp på en eller annen stream.