A-laget: Berg og dal-bane mot Ham-Kam

Bærum SK A- Hamarkameratene A   3-3  (0-0)

Gary Lineker sa en gang «en fotballkamp varer i 90 minutter, så vinner tyskerne». For å omskrive hans ord noe så kan vi slå fast at sjelden er noe så uforutsigbart som fotball. Fra en kjedelig, men god, 1.omgang av oss Gule, til en berg og dal-bane av en fotballkamp i 2,omgang. Her kommer et beskjedent forsøk (av en hedmarking) på å skrive veien fra 1 til 90.minutt:

Alt før kampen så var det en vakker ramma. Tribunen var mest grønn, men sola lyste gult! Prammen serverte fulle glass som igjen førte til full pengekasse!

 

                                                   God defensiv organisering av oss

 

som alt nevnt så var 1.omgang god fra vår side, mest på den defensive delen. Til gjengjeld så ble ikke folk underholdt, og slik sett må jeg lage en adjektivhistorie (kjært minne fra barneskolen på Elverum), for å holde på våre kjære lesere hvis 1.omgang skal fortjene mer enn to linjer. I og med jeg fikk en 4er i norsk, så skal jeg ikke forsøke på det, men la det bli med at 1.omgang var bra defensivt, men det var lite sjanser uansett om det var oss Gule eller våre venner i grønt.

Så vi går til pause med selvtillit, for vi vet hva «Kamma» er kapable til. Vi er så absolutt med i kampen.

I pausen får Massimo klubbens fortjenstemerke for ivrig tjeneste, med spesielt fokus på breddefotballen. Redaksjonen gratulerer!

 

                                                      Ny omgang- en helt ny kamp!

 

Om guttä, og da alle 22 av dem- hadde fått i seg noe mer enn vann og en banen vites ikke. Men det var noe helt annet fra første til bokstavelig talt siste spark på ballen denne omgangen. Kamma starter, men vi tar initiativet. noe som medfører at vi fortjent tar ledelsen 1-0 etter at Daniel Berg kjører karusell med motstanderen, før han slår ballen perfekt tversover til Kot, som står alene på bakerste og gjør ingen feil alene med keeper. 1-0 etter 49 minutter.

Etter dette så blir vi vel defensive, noe Luke selv sa etter kampen. Vi lar Ham-Kam ta over, blir liggende dypt og slikt straffer seg som oftest. Gutta fra Hamar utligner etter 62 minutter etter at vi gir dem ballen i eget felt. Så jobben med å sette inn 1-1 er enkel.

Det fortsetter slik, altså at det er mest bortelaget som styrer. De får også betalt for det, og kun syv minutter etterpå (i det 69.minutt) så tar de ledelsen på et flott brassespark av Beugre.

Heldigvis er det vår tur til å reise oss. Vi får et frispark på kanten av 16.meteren, og Daniel Berg kan mer enn å drible og snurre rundt med motstanderen. Nå er han mannen bak en perle av et frispark som totalt utspiller keeper¨. 2-2 med 16 minutter igjen.

Der og da føles kampen vidåpen, og begge lag har mulighet til å ta ledelsen etter at vi utlignet. Med drøye 8 minutter igjen så er det Ham-Kam som gjør det. Selv om det ikke er ufortjent, så føles det unødvendig fordi det er vi som skjenker de målet. En frisparkvariant tar oss helt på senga og vi havner minst 1 skritt på etterskudd. Dermed kommer de nært mål og lobber elegant over Sondre i målet vårt. 2-3, 8 minutter igjen.

Jubel blant alle de hyggelige Ham-Kam supporterne

 

                                                       Flashback fra forrige uke

 

Forrige lørdag var det vi som tapte kampen på overtid (2-1 mot Kjelsås), i dag så er det vi som klarer å få poeng med skåring rett vei på overtid. Akkurat som forrige kamp, så er det Mathias som er mannen bak målet. På «Oslos tak» stanget han inn målet selv, nå stusset han den i bakrom til Mounir som helt alene med keeper kan sørge for et velfortjent poeng. Som Ham-Kam sin trener, Kevin Knappen, sa til oss etter kampen:

«Denne situasjonen er forutsigbar, så forsvaret (hans) burde vite hvordan man forsvarer seg i en slik situasjon»

Til glede for oss så gjorde de ikke det der og da, noe som medførte en helt grei poengdeling i aldeles strålende sol. Et helt fair resultat.

«Kamma»-spiller skuffa etter 3-3 på overtid

Det jeg tar med meg fra kampen er at vi spiller nærmest årsbeste defensivt i 60 minutter mot topplaget i divisjonen . Videre at vi ikke gir opp selv om «Kamma» både utligner og tar ledelsen. Det bor lagånd, vilje og tål i samtlige Gule på banen. Slikt er betryggende foran de to neste kampene som begge er tøffe (Raufoss borte og Skeid hjemme)

 

 

De tørre fakta:

Mål: 1-0 Bærum Kot Tafese 48 min

1-1 Ham-Kam Ivar Rønning 62 min

1-2 Ham-Kam Bosse Beugre 69 min

2-2 Bærum  Daniel Berg    74 min

2-3 Ham-Kam John Anders Rise   82 min

3-3 Bærum    Mounir-El-Masrouri

 

Gule kort:  Ingen på oss. Yabre og Mjøsas Beckham på Ham-Kam

Bytter:       Rise inn for Santana (Ham-Kam) i 77 min

Rønning inn for Lullaku i 86 min

Blaka inn for Rønning i 86 min

Tilskuere:    459