A-laget: Smell i seriestarten

Bærum SK A- Odd B 0-5 (0-3)

Endelig så skinner sola og attpåtil når vi har seriestart! En god kombinasjon og vi ønsket Odd sine nest beste velkommen!

Fra første spark så er det to aggressive lag som starter årets serie. I de tre-fire første minuttene er vi som veps på syltetøy, og vi vinner ballen noen ganger og skaper kampens første sjanse.

Odd derimot er ikke snauere som gjester enn at de kontrer etter 5 minutter, og på et vakkert utført angrep tar de sågar ledelsen 0-1.

Fra da av setter kampen seg litt i samme spor som i oppkjøringskampene i vinter. Vi skaper nok, men skårer tilsynelatende aldri. Da er det jo salt i såret når Odd med samme oppskrift som på sitt første mål går opp til 0-2. Det er flere som snakker om «eliteserie»-fart. Skribenten er ikke sikker på det, men registrerer det går på en-touch mellom tre spillere.

Så marerittstart på kampen, og sesongen, er et faktum. Fra tribunehold var jeg spent på om vi skulle klappe sammen eller om vi bet tenna sammen.

Det kjempes og løpes!

Det er ingenting å utsette på innsatsen. Vi er fortsatt på i presset, og vi skaper sjanser omgangen igjennom. Samtidig så er vi for svake i offensiv boks. Kombinert med at Odd er raske og gode i sitt offensive spill, ja da er det forskjell på lagene i dag.

Så om vi har fått en tøff start, så er omgangens siste spark et beskrivende bilde på hvorfor omgangen ender med 0-3. På nevnte siste spark så går bortelaget fra Skien opp til 0-3. Like før burde vi redusert til 1-2, men vi sliter som nevnt med avslutningene.

2.omgangen preges av det som skjedde i 1.omgang

Vi starter 2.omgang med gode initiativ. Vi registrer vilje, og vi klarer sågar å skåre etter tre minutter. Målet blir dog annullert for et eller annet vi gjør feil rett før vi header den inn.

Så 0-3 står seg. Når vi da ikke får betalt tidlig, så dør intensiviteten ut. Odd triller, vi triller, sluttsummen er at det skapes mindre begge veier. Med tanke på at vi ikke har verdens beste uttellingen fra før av, så blir det jo enda verre å komme inn i kampen når vi skaper gradvis mindre.

Så litt ut av intet så viser Odd hva de kan med det laget de har. For de bestemmer seg for å ta en overgang, og vips: «pang-bang» og det står 0-4. De straffer oss knallhardt for feil vi gjør på midten, og akkurat der ligger hovedforskjellen i dag.

Bussturen hjem til Skien blir litt kortere når man vinner 5-0

Resten av kampen er det amerikanerne kaller «garbage time». Så oppdateringene på Facebook avtar i takt med fallende tempo.

Rett nok så skårer Odd et til, som også blir kampens siste, men det er ikke all verden som skjer der ute nå.

Oppsummerings time

Resultatet er stygt. 0-5 svir langt inne i hjerterota. Ser man bak resultatet så skårer de på fem av sju, mens vi brenner våre fire-fem. Så at tre poeng ble med bortelaget er det lite å si på, men man må se bak resultatet.

Det som er gledelig er at vi skaper nok til å burde skåre. Derimot har vi et forbedringspotensiale på topp. Videre så møter vi et sterkt Odd 2. Det var mang en tilskuer som nevnte Jone Samuelsen og en viss heading bl.a.

Jeg ser frem imot hvilken utgave gutta kommer opp med når vi møter Elverum borte mandag 22.april kl 1900.

De tørre kampfakta:

Bærum SK- Odd 2 0-5 (0-3)

Midtgarden-Lyngbø-Kiil Olsen-Slemdal-Attila-Håskjold-Aubert-Sinyan-Rogulj-Kidane-Pellegrino

Innbyttere: Martin Andre Berg i det 70. minutt for Anwar Pellegrino. Jon Tveit Rønning i det 70. minutt for Mansour Sinayan. Chimaobi Vincent Leroy i det 76. minutt for Adrian Rogulj.

Gule kort: Lyngbø-Slemdal-Sinyan-Kidane

Mål: 0-1 Kaasa 0-2 Kaasa 0-3 Delaveris 0-4 Lauritsen 0-5 Bjørtuft

Tilskuere: 169 ble klikket inn! Takk for at dere kom!