4. div.: Kvinner B gjorde jobben

Bærum2-Amasone 2-0 (0-0): Vi stanget mot gjestenes to forsvarsrekker i en drøy omgang før vi fikk våre to nettkjenninger. Begge målene kom etter fine raid på høyre kant, med påfølgende innlegg, fra Hedvig, som Stine puttet fra kort hold.

Tommy oppsummerer:

«Dette var en kamp som vi burde vunnet mye mer, men deres keeper er Amasones desidert beste spiller. Dette sammen med at vi må bli dyktigere på siste 1/4 del av banen på 4.div laget. Spillet på banen er vi mye bedre enn dem og defensivt har vi mer eller mindre full kontroll. De får noen halvfarligheter, men det er når vi misser på vei opp og får overganger mot oss.

Vi var litt hissige på grøten i første omgang og spilte alt for direkte uten å bearbeide godt nok gjennom midtbanen, men det fikk vi korrigert. Vi hadde også en periode spillet gikk alt for sakte, men det skyldes kanskje varmen. Det tok ganske lang tid før vi klarte å sette målene og vi må takke Hedvig som ble skjøvet fra backen og opp på kant i pausen. Alt i alt en god kamp som vi vinner og tar med oss de 3 poengene videre i kampen om opprykk!

51. min. 1-0 Her kommer Hedvig seg løs på siden og skjærer inn og finner Stine som avslutter sikkert. Endelig! – tenkte vi da

64. min. 2-0 Her gjentar Hedvig det samme som på første målet og det er igjen Stine som avslutter sikkert.

Gratulerer med seieren jenter»

Neste match er borte mot MS søn 10. juni og da går vi for tre nye poeng.