Uavgjort riktig bilde på kampen mot Follo

Bærum SK A- Follo A 2-2 (2-1)

Dagens kamp mot Follo var årets tredje kamp (og den første med levelige spilleforhold). Etter 6-1 mot Ørn-Horten sist, så ventet vi mer av de gode. Direkte og mange sjanser. Alt lå til rette for det.


Kampen starter med at vi stadig har mer og mer ball, men det skapes lite på de første 20 minuttene. Follo er frekke nok til å skåre kampens første mål på sin første corner.
Vi lar oss ikke affisere, og fra avspark så ruller vi opp og igjennom. Ballen havner hos «Mr. Bærum» Jan Aubert og det er orden i regnskapet før noen i det hele tatt rakk å oppdage at det var røde tall! 1-1 og klokka passerer 27 minutter.

Markus Attila på midtbanen
(Foto: Knut Omholt-Jensen)

Treningsmodus


Etter to rakse så avtar de store mulighetene. Kampen går inn i sporet vi begynte i, altså at vi har ball, mens Follo jager og forsvarer seg godt.
Det er på en uhelig keeperinnvolvering at vi tar ledelsen. Han sklir i det han skal ta et utspark, ballen havner hos Jan Aubert på rundt 26 meter. Derfra er han årvåken og kan lett sette inn ballen på åpen kasse. 2-1. Et rettferdig bilde på kampen etter spilte 40 minutter.

Espen Omholt-Jensen i full strekk (Foto: Knut Omholt-Jensen)

God start på 2.omgang, så falt vi utover

2.omgang starter oppløftende. Vi har mer balltempo og Follo kommer på hæla. I det 54 minutt kommer vi på en fin overgang og er i overtall inne i boks. Dessverre så er vi unøyaktig i den siste tversover-pasningen, og Follo klarerer til en corner vi ikke får noe verdens ut av.


Kanskje jeg burde skrive om Brexit eller tilsvarende. Det er nok spalteplass som må fylles. Ut på banen skjer det ikke all verdens nå. Vi gjør et dobbeltbytte som kan nevnes. Alex og Rozhat inn.

Rozhat viste gode tendenser på gammel storhet
(Foto: Knut Omholt-Jensen)

Nei, la oss snakke om…hundreårskrigen. Det er tendenser her ute, men være seg at det er glatt eller svak pasningskvalitet. Det flyter ikke slik vi ønsker. Og i det 74 minutt blir vi straffet for det, for Follo bryter på midten og kontrer på det viset vi fikk til mot Ørn-Horten. Dessverre for oss så skårer de også på denne kontringen og tavla lyser 2-2 med kvarteret igjen å spille.


I det 87 minutt så kommer Kristoffer Sørensen inn. Like etterpå viser Rozhat hva han kan. Det går klikk og klakk og kun en utrustende keeper hindrer at vi tar ledelsen minuttet før slutt.

Kun keeper hindrer et av dagens beste angrep fra å havne i mål (Foto: Knut Omholt-Jensen)


Det blir litt overtid, uten at det skjer noe det er verdt å bruke blekk på.
2-2, en ok gjennomkjøring og man ser klare ting å jobbe med på feltet til uka er vel en rimelig oppsummering