Bærum B 4div: God underholdning i 4.div

Bærum SK B- Øvrevoll/Hosle A   6-1  (1-0)

Undertegnende har sett en håndfull kamper i 4divisjon i år. Det har ikke alltid vært moro, til tross for at jeg også har vært tilstede ved seier. Underholdningen har variert, men i dag fikk de rundt 30 tilskuerne oppleve mye fra en variert fotballmeny. Utespiller i mål, lekre skåringer, debut til 03-gutta Jasper Jacobsen og Elton Llullaku. Endatil var kiosken åpen og serverte varme vafler og noe varmt i koppen uten at vi trengte skjenkebevilling i kiosken.

På vei ut fra garderoben når jeg kommer fra kamp på Kalvøya, så opplever jeg noe gledelig og:  Måten Nico og Mads snakker med de yngre gutta på! Vi har flere som er knapt konfirmert i dag, og de voksne er nettopp det: voksne rollemodeller!  Et fint omen for dagens kamp skulle det vise seg

 

                                                                            Bibelske proposisjoner

 

Ikke av selve spillet, for vi snakker tross all hype norsk 4.divisjon. Overskriften hinter mer til måten 1.omgang blir referert på. For i brorparten av 1.omgang så er undertegnende opptatt med 06 foreldremøte, og kan kun gjengi via muntlige kilder på vei til kiosken. Derav referansen til Bibelen, og spesielt GT. Så dere får bære over om ikke alt er detaljert og noe kan være «fri» fantasi. Når det funker for kjerka i over 2000 år, så er det godt nok for oss som har Gult hjerte!

Vi tar ledelsen tidlig i kampen med Mads Lyngen. Alle kjenner til hans utsøkte fot, og den slår til igjen! 1-0 og vi har programmessig tatt ledelsen. Spillet er ok, men det er ikke noe fyrverkeri.

Litt senere får vi skade på Sofus Rasmussen. Noe vi antar i skrivende stund er brist/brudd i ribbein. Det vi visste var at han måtte ut, og vi må inn med utespiller i mål! Mads Lyngen tar ansvar og påtar seg rollen som burvokter. Sist han var keeper må vel være på Kalvøya Cup i det herrens år 1995 eller der omkring. Uansett:  sporty av Mads å bekle rollen!

Mads L med alternativ rollebekledning og posisjonering

Uten at han kan klandres for det neste mål i kampen, så blir tilhørende ØHIL. Forsvaret kan derimot pålegges 10 Ave Maria, botsgang og noe bjørkeris, for de slipper en ØHIL-spiller altfor lett igjennom. 1-1 på tavla.

De som håpa på borteseier ble kjapt bragt ned fra himmelrike igjen. For to minutter etterpå så ordner Frans Dao ledelse til oss Gule. På det mest elegante vis. Som å senke en 10meters putt i Ryder Cup i matchspill mot Tiger. Denne kanonen er fra ca 20 meter og i utsøkt bue over keeper.

Fra der av og inn så har vi stålkontroll. Kanskje det kommer av at vi har bedre kondis? I alle fall spiller vi rundt, på siden og forbi ØHIL. Med økt ballinnehav, så kommer vi til flere sjanser. 3-1 kommer når Nicolay Grimstad kommer på et av sine flere gode løp i løpet av kampen. Denne gang klarer ikke ØHILs back å henge med og han legger inn en hard kule som Frederic Storødegård på enkleste vis bare toucher inn for en 4-tonns spiker i kista som inneholder 3 poeng.

Vi fikk mer og mer ball

 

                                            Gratulerer med seniordebut til Jasper Jacobsen og Elton Llullaku!

 

Med ca 25 minutter igjen så kommer to 03-gutter inn! Det varmet mer enn den beste vaffel og de klappes inn til sin første kamp i seniorsammenheng. De klarer seg bra på midten, og etter at de kommer inn så bidrar de til at vi får tre mål til!

Disse ser vi mer til i seniorfotballen:
Jasper J og Elton L

4-1 er med Frans som kommer alene med keeper, og kun minutter senere så øker vi måldifferansen ytterligere når Frederic skårer sitt andre for kvelden etter et innlegg fra Christian Cooper Hveem. Som også selv står for kampens siste mål like før fløyta går. Denne assisten er signert av Norges største De Graafschap-fan:  Christian Ethan Wielens! Det er kjekt det er glimrende lysforhold på banen.

Lystig er det også etter kampen, der ugudelig moderne musikk dundrer mens frukt spises. Da er det i grunn til å leve at jeg som sistemann tømmer søpla, slukker lyset og er ferdig med referatet rett før siste buss til Lommedalen 0024.

Nå over til primærvalget i New Hampshire!