Kalvøya Cup med ny sponsor

12814315_10156601733305305_6518984048456652554_n

Kalvøya Cup på lag med Sandvika Storsenter.

Bærum Sportsklubb inviterer til en av Norges største fotballturneringer for barn og unge når Kalvøya Sandvika Storsenter Cup går av stabelen på Kalvøya 28. og 29. mai og 4.-5. juni og en cup i september/oktober. For 34. år på rad arrangerer Bærum Sportsklubb fotballcup på Kalvøya, men nytt av året er ny sponsor og cuptittel; Kalvøya Sandvika Storsenter cup!

Hva skjer på Kalvøya

Nærmere 400 lag med til sammen mer enn 4 500 barn mellom 7 og 13 år, deltar på Kalvøya Sandvika Storsenter Cup. Lagene kommer fra Bærum, Asker og Oslo, og møtes til kamp siste helgen i mai og første helgen i juni.  Det er både jente- og guttelag som deltar. Nytt av året er ny sponsoravtale med Sandvika Storsenter.  – «Det er gledelig å få med entusiastiske samarbeidspartnere som støtter opp under arbeidet vårt», sier Anne-Karin Dybsjord, Sponsor- og Markedsansvarlig i Bærum SK.-«Vi gleder oss sier senterdirektør Kathrine Ingerø på Sandvika Storsenter, og håper dette kan bli et langsiktig samarbeid hvor vi kan få lov til å bidra til unge i vårt lokalmiljø».

Stor bedrift med stort hjerte for lokalmiljøet

Sandvika Storsenter er møteplass for lokalmiljøet, en arena for mer enn ren handel. –«For Sandvika Storsenter er det å være en møteplass for folk i nærområdet viktig. Selv om senteret er stort og tiltrekker besøkende fra fjern og nær, er Sandvika Storsenter opptatt av å bidra til lokale krefter og begivenheter rundt i lokalmiljøet. Derfor har vi valgt å inngå et samarbeid med Bærum Sportsklubb som skaper gode møteplasser for folk i Asker & Bærum, det er en viktig oppgave som vi gjerne vil støtte opp under», sier Sandvikas Storsenter sin Direktør Kathrine Ingerø.

Les mer om Kalvøya Sandvika Storsenter cup på Kalvøya Cup 2016